NOSALTRESL’inici. Els gelats.

Sherbet és el resultat de diverses casualitats que a principis del 2015 van permetre que en Sergi, l’Ana i l’Ignasi decidíssim emprendre un projecte en comú. L’admiració per l’art de l’hostaleria, l’afany creatiu i una passió desmesurada pels gelats i les postres ens van impulsar a desenvolupar una filosofia d’elaboració pròpia que amb el temps hem anat construint i alimentant per tal d’oferir-vos un assortit de productes d’autor molt especials.

Nosaltres Sherbet

Una mica d’història. El perquè de tot plegat.

En Sergi es va formar al Gremi de Pastisseria de Barcelona i l’Ana al Basque Culinary Center de Sant Sebastià. L’experiència adquirida en el món de la pastisseria i l’amor pels gelats van permetre crear aquesta primera unió que sumada amb l’ideari i la visió de l’Ignasi ens van conduir al primer gelat, als experiments, a les proves, als sabors, al segon gelat, al tercer gelat, a les proves, al quinzè gelat i finalment, després de mesos de proves, processos i experiments a SHERBET.

Nosaltres Sherbet 2

L’expansió. L’arribada dels torrons, mones, xocolates.

Ens apassiona fer gelats però també ens apassiona el món de la pastisseria i és per això que a Sherbet també elaborem torrons, mones, pastissos, xocolates i tot tipus de postres. El nostre objectiu en aquest projecte és aconseguir que podeu gaudir els nostres productes amb la mateixa intensitat que ho fem nosaltres. Que en tasteu el sabor, n’aprecieu la forma, en visqueu la intensitat i en disfruteu la textura i és que d’això es tracta, d’experimentar.

Nosaltres Sherbet 3